Valuta: EUR € | US $
Terug naar villa overzicht

Kia Picanto

Onze huurauto's zijn jonge, goed onderhouden Kia Picanto's met bouwjaar van 2013 tot en met 2020 in allerlei verschillende kleuren. Langere huurperiode = betere prijs !
Vanaf € 29,94 per nacht.
Bekijk beschikbaarheid

Wij hebben op 1 november 2019 het autoverhuur bedrijf LongTerm Car-rental overgenomen. Vanaf heden dus ook mooie Kia Picanto's te huur via Caribe Deluxe. 

Onze huurauto's zijn jonge, goed onderhouden Kia Picanto's met bouwjaar van 2013 tot en met 2020 in allerlei verschillende kleuren.

De Kia Picanto is een vijf-persoons auto en een stuk ruimer dan je misschien zou denken. We horen vaak van lange klanten dat ze verrassend veel beenruimte hebben.

We verhuren zowel handgeschakeld als automaat.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare auto tijdens je verblijf op Curaçao, ben je bij ons aan het juiste adres. Hoe gaat een auto huren bij ons in zijn werk?

 

In vijf stappen een auto huren bij Longterm Car-rental Curaçao.

Stap 1: Beschikbaarheid

Als je wilt weten of er nog een auto beschikbaar is in de periode dat je wilt huren, stuur je een reservering via de website. Wij kijken meteen of we een huurauto voor je beschikbaar hebben. Indien we een huurauto beschikbaar hebben, zullen we je vrijblijvend een mail sturen met een offerte.

Stap 2 Reserveren:

Als je gebruik wilt maken van de offerte doe je een aanbetaling. De aanbetaling is de borg en tegelijkertijd je eigen risico. Als je 23 jaar of ouder bent betaal je een borg van 500 gulden en als je jonger bent betaal je een borg van 750 gulden.

Stap 3 Bevestiging:

Als we de aanbetaling hebben ontvangen, zullen wij je reservering bevestigen en nog enkele gegevens van je vragen om het huurcontract van de huurauto in orde te maken.

Vlak voor je komst op Curaçao hebben we contact om de laatste afspraken nog even te checken.

Stap 4 De huurauto ontvangen:

Je mag de huurauto bij ons op komen halen. Heb je geen lift, dan komen wij je op je verblijfadres aan de oostkant van Willemstad kosteloos ophalen. Aan de Westkant komen we je uiteraard ook ophalen, maar dat doen we tegen een kleine vergoeding. Ophalen op de luchthaven Hato is verboden voor alle autoverhuurbedrijven op Curaçao die daar niet gevestigd zijn, dus ook voor LongTerm Car-rental Curaçao.

Bij de huurauto aangekomen lopen wij samen het huurcontract door en maken aantekeningen van eventuele krasjes die al op de huurauto zitten.

Vervolgens betaal je de huur (bij lange termijn voor de eerste huurperiode), dit kan cash of je maakt het vooraf aan ons over.

Stap 5 Geniet van Curaçao:

En dan...ga je lekker op pad met je eigen Kia Picanto.

Hier is het bij ons niet mee afgelopen. Je mag altijd bellen, appen of mailen als je vragen hebt, ook als die niets met de huurauto te maken hebben. Als je een langere periode bij ons huurt, zullen we elkaar maandelijks zien voor de betaling van de huur en een controle van de huurauto.

Als je de huurauto weer inlevert krijg je uiteraard een lift en is er geen schade bij gekomen, dan wordt de borg naar je terug gestort.

  • Jonge, betrouwbare Kia Picanto's
  • Prijzen zijn inclusief all risk verzekering, belastingen, etc.
  • Te huur met geldig rijbewijs, ook vanaf 18 jaar
  • Hoe langer de huur periode, hoe scherper de prijs
  • Tweede bestuurder gratis
  • Onbeperkt aantal kilometers

Voorwaarden

Woning locatie